حمل و نقل دریایی بین المللی و مزایای آن

حمل و نقل دریایی بین المللی کالا چگونه است؟ این به یک روش حمل و نقل اشاره دارد که در آن محموله از طریق مسیرهای دریایی جابجا می شود. طبق تعریف حمل و نقل دریایی بین المللی است و 90 درصد تجارت جهانی توسط صنعت کشتیرانی انجام می شود.

واردات و صادرات کالا با استفاده از کشتیرانی دریایی بین المللی، تعمیر و نگهداری جهانی را تضمین می کند و امکان جابجایی گاز، مایعات و سایر کالاهای خطرناک را فراهم می کند. اگر کسب و کار شما نیاز به حمل و نقل مقادیر زیادی بدون هیچ مهلت فوری دارد، این گزینه حمل و نقل ممکن است انتخابی باشد.

قبل از تصمیم گیری، باید حجم محموله، زمان تحویل، هزینه های حمل و نقل و دوام کالایی که قرار است حمل شود را در نظر بگیرید. مزایا و معایب حمل و نقل دریایی کالا را اینجا ببینید…

مزایای حمل و نقل دریایی بین المللی کالا

مزایای حمل و نقل دریایی بین المللی کالا عبارتند از:

هزینه – که در مقایسه با حمل و نقل ریلی، جاده ای یا هوایی با هزینه های تعمیر و نگهداری کمتر مقرون به صرفه تر است.

این بهترین راه برای حمل و نقل کالاهای حجیم است – اقلام سنگین را می توان به راحتی جابه جا کرد زیرا کشتی ها برای حمل ماشین آلات و قطعات صنعتی غیرقابل قبول برای حمل و نقل هوایی مناسب هستند.

سازگاری با محیط زیست – مصرف سوخت کمتر باعث می شود حمل و نقل دریایی برای بسیاری از سازمان ها ترجیح داده شود زیرا کاهش ردپای کربن اهمیت فزاینده ای پیدا می کند.

ضمانت‌های ایمنی – با افزایش امنیت دریایی و ساخت کانتینرها برای مهر و موم شدن و قفل شدن در طول سفر، تلفات محموله به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد.

ارتباطات تجارت خارجی – اتصال بازارهای تجارت جهانی بخش اساسی کشتیرانی اقیانوسی است.

کاهش عوارض و مالیات بر ارزش افزوده – اینها بسیار ارزان تر هستند زیرا به عنوان درصدی از هزینه کل به اضافه هزینه های صادرات و واردات قابل اعمال محاسبه می شوند.

انعطاف پذیری – محموله های کوچکتر را می توان به صورت گروهی با محموله های دیگر مرتب کرد و محموله های فله را در کانتینرهای منفرد قرار داد.

معایب حمل و نقل دریایی

نقطه ضعف اصلی این است که زمان لازم برای انتقال محموله از یک مکان به مکان دیگر است. ممکن است هفته ها طول بکشد تا کالاها به مقصد نهایی تحویل شوند. تأخیر و موانع در سفر می تواند ناشی از شرایط نامساعد جوی باشد که منجر به آسیب احتمالی به محموله شما می شود. و نرخ حمل و نقل اولیه می تواند به دلیل هزینه های اضافی سوخت و ارز تغییر کند.

ممکن است نتوانید محموله خود را ردیابی کنید، به خصوص اگر مسیرها و جدول زمانی نیاز به تغییر داشته باشد. شما باید مالیات و عوارض بندری را بپردازید و به خاطر داشته باشید که بنادر حمل و نقل مناسب در برخی از نقاط جهان در دسترس نیستند – یا به اندازه کافی بزرگ نیستند که برای کشتی های بزرگتر باشند. این کمبود امکانات می تواند به شدت مانع تحویل قابل اعتماد شود.

اگر محموله شما از مناطق نسبتاً نامشخصی سفر کند، احتمال حمله دزدان دریایی وجود دارد. اگرچه این یک اتفاق نادر است، اما باید در نظر گرفته شود که از دست دادن کل محموله شما می تواند برای تجارت شما ویرانگر باشد.

برای رسیدن به مقصد نهایی، محموله شما باید در یک وسیله حمل و نقل زمینی دیگر نیز بارگیری شود.

انواع اولیه کشتیرانی اقیانوسی

اساساً دو نوع حمل و نقل دریایی وجود دارد که عبارتند از:

بار کامل کانتینر:

کل محموله در داخل کانتینر حمل می شود و متعلق به یک فرد است. هزینه های حمل و نقل در این مورد با نرخ ثابت برای هر کانتینر کامل محاسبه و شارژ می شود.

کمتر از بار کانتینر:

در شرایطی که کالای کافی برای پر کردن یک کانتینر وجود نداشته باشد، با طرف های دیگر به اشتراک گذاشته می شود. در اینجا به ازای هر متر مکعب هزینه از فرستنده ها دریافت می شود که با یک تثبیت کننده هماهنگ می شود که سعی می کند کالا را در خود جای دهد.

انواع حمل و نقل دریایی کالا

چندین نوع حمل و نقل دریایی توسط شرکت های حمل و نقل دریایی ارائه می شود که عبارتند از:

کشتی های باری – در اندازه های مختلف و دارای دریچه های هیدرولیک بزرگ که انبار را می پوشانند. گاهی اوقات این کشتی ها دارای محفظه های یخچال مخصوص برای نگهداری کالاهای فاسد شدنی هستند

کشتی‌های کانتینری – با کانتینرهای 20 تا 40 فوتی که می‌توان آن‌ها را به راحتی بارگیری و تخلیه کرد و برای حمل‌ونقل نهایی از طریق جاده یا راه‌آهن بر روی کشتی و خارج از آن بارگیری کرد.

فله‌بر – معمولاً برای حمل خرده‌های چوب، دانه‌ها و سایر موادی که مستقیماً در انبار ریخته می‌شوند استفاده می‌شود.

کشتی‌های یخچال‌دار – اغلب Reefers نامیده می‌شوند، این کشتی‌ها برای حمل کالاهای فاسد شدنی که نیاز به حمل و نقل با دمای کنترل شده دارند، مانند گوشت، ماهی و محصولات لبنی استفاده می‌شوند.

کشتی‌های رول‌آن/رول آف – کشتی‌های باری که برای حمل محموله‌های چرخدار مانند وسایل نقلیه، مجهز به رمپ‌های داخلی برای حرکت مستقیم روی کشتی و خارج از کشتی طراحی شده‌اند.

تانکرها – معمولاً برای حمل نفت یا سایر انواع مایعات یا گازها استفاده می شود

بارج – کشتی های کانتینری باری اغلب بارج ها را پشت سر خود می کشند تا فضای ذخیره سازی را افزایش دهند


به خاطر داشته باشید که گزینه‌های حمل و نقل دریایی بین المللی گاهی اوقات می‌توانند مشتریان شما را ناراضی کنند، زیرا آنها به اندازه گزینه‌های حمل و نقل هوایی قابل اعتماد نیستند. یعنی کشتی ها بر اساس برنامه های هفتگی کار می کنند و اغلب مشکلات مختلفی رخ می دهد. همیشه این احتمال وجود دارد که تحویل شما به تاخیر بیفتد. و مشتریان شما قطعا از این کار راضی نخواهند بود. در حالی که اگر حمل و نقل دریایی را انتخاب کنید مقداری پول پس انداز خواهید کرد، بهتر است یاد بگیرید که چگونه اخبار بد را به مشتریان خود منتقل کنید.

در حالی که کالاهای آنها آسیب نمی بینند، تاخیرهای احتمالی گاهی اوقات باعث می شود مشتریان شما تامین کننده دیگری را انتخاب کنند. با این حال، اگر ضرب الاجل دقیقی ندارید و نیازی به حمل سریع کالا ندارید، حمل و نقل دریایی می تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *